«Μιλώ & Γράφω», Σαριδάκη Ευαγγελία

Η Σαριδάκη Ευαγγελία γεννήθηκε το 1993 στο Ηράκλειο. Σπούδασε στο τμήμα Λογοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του Τεχνολογικού Επαγγελματικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) της Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα. Το έτος 2017-2018 φοίτησε στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και απέκτησε τον τίτλο Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας.

Τον Ιούνιο του 2020 ολοκλήρωσε με επιτυχία τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο κοινό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου» του τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σήμερα ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο, από το 2015 ξεκίνησε να εργάζεται ως λογοθεραπευτρια και από το 2017 διατηρεί ιδιωτικό κέντρο λογοθεραπείας. Επιπλέον εργάζεται ως αναπληρώτρια λογοθεραπεύτρια.

Ασχολείται με διαταραχές επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας και άρθρωσης σε παιδιά και ενήλικες, αναπτύσσοντας εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας. Στα πλαίσια συνεχούς επιμόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια και μετεκπαιδεύσεις εμβαθύνοντας και αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα των διαταραχών επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιστροφή
Viber
Email
Messenger

Μετάβαση στο περιεχόμενο